Survivor: Ο Βαλάντης μιλά πρώτη φορά για την ατάκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βαλάντης, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

O τραγουδιστής, μεταξύ άλλων απάντησε για την ατάκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις και τελικά οδήγησε στην αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Μίλησα για κάτι που πιστεύω με τις δικές μου αρχές. Με βάση αυτά που έχω μάθει στη ζωή μου. Κυρίως για τη θρησκεία μας, γιατί εκεί αναφέρθηκα. Το αν πιστεύω εγώ ότι οι δοκιμασίες που μας στέλνει ο θεός είναι για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Το έχουν πει στην ιστορία πολλοί άνθρωποι, δεν μπορείτε να μου πείτε πως κάνω λάθος σε αυτό” υποστήριξε ο Βαλάντης.

“Αυτό που της είπα πολύ ήρεμα, γιατί αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη για τον τρόπο που φέρθηκε εκείνη τη στιγμή… Ένιωσα ότι με πυροβολεί, ότι θέλει να με βγάλει σκάρτο ξαφνικά. Και λέω δεν γίνεται να λες ψέματα για έναν άνθρωπο. Ξέρεις ότι έχουμε περάσει και οι τρεις μια δοκιμασία. Τη δοκιμασία την στέλνει ο Θεός για να σε κάνει καλύτερο και της είπα ‘εσένα με αυτό που βλέπω δεν σε έκανε καλύτερο άνθρωπο'” πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ο Βαλάντης εξήγησε ότι λυπήθηκε πολύ που την πλήγωσε και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ζήτησε από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δύο φορές συγγνώμη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ