Survivor: Ο Στάθης χτυπά με μπαλάκι τον Τάκη και προκαλεί πανικό στον στίβο μάχης – Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Στο αποψινό επεισόδιο στο Survivor, ένα απρόσμενο περιστατικό ανάμεσα σε δύο παίκτες, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Την ώρα της αναμέτρησης ο Στάθης Σχίζας χτυπά τον Τάκη Καραγκόυνια με ένα μπαλάκι στην πλάτη, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός στον στίβο μάχης. Οι κόντρες όμως δεν σταματούν εκεί στον Άγιο Δομίνικο, αφού εξίσου έντονο θα είναι και το Συμβούλιο του Νησιού που θα ακολουθήσει.

Στο χθεσινό επεισόδιο στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τις αλλαγές στα μέλη των δύο νέων ομάδων που συστάθηκαν. Οι ανακατατάξεις αυτές προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες, μεταξύ άλλων κλάματα και οδυρμούς, αφού κάποιοι χωρίστηκαν από τις παρέες τους και βρέθηκαν σε αντίπαλες ομάδες.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί η Ναυσικά φαίνεται επιφυλακτική όσον αφορά στις νέες εξελίξεις. “Έχω βιώσει πολλές φορές προδοσία” ακούγεται να λέει στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Γιώργος Κατσαούνης από την μεριά του, ο οποίος άνηκε μέχρι χθες στην μπλε ομάδα, εκφράζει τα παράπονα του. “Δεν μου αρέσει η κόκκινη μπαντάνα. Είχα νιώσει την έπαρση της κόκκινης ομάδας απέναντι στην μπλε” αναφέρει.

Από την άλλη, κάποιοι φαίνεται να θέλουν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να συμπορευτούν με τους συμπαίκτες τους, στη νέα τους ομάδα.

Στον αγώνα ασυλίας η νέα ομάδα των Διάσημων και των Μαχητών θα βάλουν τα δυνατά τους στο στίβο μάχης για να κερδίσουν. Την στιγμή όμως που ο Στάθης Σχίζας πετάει με δύναμη ένα μπαλάκι στην πλάτη του Τάκη Καραγκόυνια, τα αίματα στον Άγιο Δομίνικο “ανάβουν”, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού η αντιπαράθεση των δύο αντιπάλων συνεχίζεται, αφού ο Τάκης Καραγκόυνιας υποστηρίζει ότι ο Στάθης Σχίζας προσπαθεί να τον “ξεφτιλίσει πανελληνίως”. Ο παίκτης της νέας κόκκινης ομάδας από την μεριά του λέει μεταξύ άλλων στον παίκτη της νέας μπλε ομάδας ότι θέλει να κάνει “σόου”.

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ