Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας και οι “μπηχτές” για την ηλικία και το συμβόλαιο του Απόστολου Ρουβά

“Φωτιές” άναψε στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας με τις “μπηχτές” εναντίον του Απόστολου Ρουβά.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της μπλε ομάδας υποστήριξε πως είναι καλύτερο οι μεγαλύτεροι παίκτες να δώσουν χώρο στους νεότερους, στρέφοντας τα βέλη του εναντίον του Απόστολου Ρουβά.

«Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε κάποιον για υποψήφιο προς αποχώρηση; Αγωνιστικοί λόγοι και λόγοι συμβίωσης. Δεν πρέπει να βάλεις και κάποια άλλα κριτήρια που λέγονται προτεραιότητες, συνείδηση, ηθική και θα έλεγα υποστήριξη; Θα πρέπει μεγαλύτερα συμβόλαια κάποιων που έμειναν περισσότερους από 3,5 μήνες πλέον, να δώσουν προτεραιότητα σε νεότερους ανθρώπους, που αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, όπως η Τζο κι η Σταυρούλα.

Τώρα ο Απόστολος, 45 χρονών, να τον δικαιολογεί ο Άρης που είναι και κουμπάρος του, με το τι έχει περάσει στη ζωή του. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει περάσει πολλά αλλά από την άλλη καταλαβαίνω πως πρέπει να έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο στο Survivor και κλείνει σχεδόν 4 μήνες. Καταλαβαίνω πως είναι ένα σεφ που έχει πρωινή εκπομπή, έχει το όνομα που τον ακολουθεί και τον στηρίζει τόσα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λυπηθώ τον Απόστολο και να μη στηρίξω την Τζο και την Σταυρούλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε υποστηρίζοντας πως ο Σπύρος Μαρτίκας λέει μπαρουφολογίες και ότι το Survivor είναι για όλες τις ηλικίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ