Survivor: Νέα κόντρα στην ομάδα των Μαχητών – “Είναι αγενής ο τύπος”

Μπορεί η προσθήκη των τεσσάρων νέων παικτών στο Survivor να αναζωογόνησε τις δύο ομάδες, ωστόσο, τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις τους δεν άργησαν να εμφανιστούν. 

Σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί για το αποψινό επεισόδιο, μια νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπά στην ομάδα των Μαχητών και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και το νέο μέλος των Μπλε, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Μιλάει ακατάπαυστα, δεν κάνει πολλές δουλειές, πρέπει να του πούμε να κάνει μία δουλειά και μου λέει εγώ φτιάχνω κοτσιδάκια στα κορίτσια, δηλαδή ήμαρτον! Είμαστε στο Survivor δεν είμαστε σε κάποιο άλλο παιχνίδι, διαγωνισμό ομορφιάς» είπε ο μισθοφόρος, ενώ ο make up artist και performer τον “καρφώνει” με την σειρά του, λέγοντας: «Μιλάει με πολλή αγένεια σε έναν παίκτη που μόλις μπήκε και θα έπρεπε να τον στηρίζει. Δεν γουστάρω την αγένεια, είναι αγενής ο τύπος».

Στο Συμβούλιο του Νησιού, σημειώνεται ένταση και μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του νέου παίκτη των Διάσημων, Νίκο Αντωνόπουλο, οι οποίοι λογοφέρνουν ενώπιον των υπόλοιπων Κόκκινων.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ