Survivor: Νέα κόντρα ανάμεσα σε Τάκη και Άρη – “Είναι ντροπή – Κλείσε το στόμα σου”

Στο Survivor της Τρίτης Μπλε και Κόκκινοι πέφτουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με στόχο να νικήσουν στο αγώνισμα επικοινωνίας. Ωστόσο, από το επεισόδιο δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα με πρωταγωνιστές τον Τάκη Καραγκούνια και τον Άρη Σοϊλέδη. 

Πριν από το αγώνισμα ο μισθοφόρος ρίχνει τα βέλη του κατά του ποδοσφαιριστή, με φόντο το γεγονός ότι παραβίασε έναν από τους κεντρικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης. Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεβ, όπως ανακοινώθηκε στο συμβούλιο της Δευτέρας, έφτασαν με κάποιο τρόπο σε συμφωνία με κάποιον ντόπιο και επικοινώνησαν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

“Χθες ο Άρης Σοϊλέδης στο συμβούλιο, σαν βρεγμένη γάτα, ζητούσε συγγνώμη. Είναι ντροπή να είμαι συμπαίκτης του στην ίδια ομάδα και να είναι στο Survivor” λέει για τον Άρη Σοϊλέδη έξαλλος ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον ποδοσφαιριστή να του απαντάει σε έντονο ύφος “κλείσε το στόμα σου”.

Στο αγώνισμα που ακολουθεί ένα εμπόδιο δυσκολεύει τους παίκτες, χωρίς να προκύπτει όμως κάποιος σοβαρός τραυματισμός, όπως φαίνεται στο απόσπασμα.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ