Survivor: Νέα αρχή με… κόντρες για τους μπλε – “Αυτό που έκανε ήταν ανήθικο”

Κόντρες και έντονες συγκινήσεις στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor. Απόψε οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους Μαχητές και τους Διάσημους να βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν στο αγώνισμα επικοινωνίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφορεί, οι σχέσεις ανάμεσα σε δύο παίκτες της μπλε ομάδας, του Τάκη Καραγκούνια και τον Άρη Σοϊλέδη, φαίνονται να είναι τεταμένες. Ο μισθοφόρος από την μεριά του αναφέρει ότι αυτό που έκανε ο ποδοσφαιριστής, το να μιλήσει δηλαδή πίσω από την πλάτη του, ήταν ό,τι πιο “πονηρό”, ενώ στη συνέχεια χαρακτηρίζει την πράξη του “ανήθικη”.

Ο Άρης Σοϊλέδης από την άλλη, μιλώντας στην κάμερα του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, δηλώνει ότι δεν αντέχει άλλο την συμβίωση με τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς όπως αναφέρει υπάρχει έλλειψη συνεννόησης μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, οι δύο ομάδες θα ριχτούν στο στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Η λαχτάρα τους να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα κάνει την κόκκινη και την μπλε ομάδα να λυγίσουν, ξεσπώντας σε κλάματα.

Ποια ομάδα θα νικήσει;

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ