Survivor: Μύλος στο κόκκινο στρατόπεδο – «Δεν θα σε αφήσω να γράφεις τη λέξη μαλ… στο κούτελο μου»

Μια επεισοδιακή ημέρα ξημέρωσε στο Survivor της Πέμπτης για την καλύβα της κόκκινης ομάδας μιας και άναψαν, περισσότερο του συνηθισμένου, τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες.

Πρωταγωνιστής της έντασης βέβαια, ως είθισται, ήταν ο Αλέξης Παππάς ο οποίος και ξέσπασε κατά του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη.

Αφορμή για αυτή την δύσκολη στιγμή των Κόκκινων στάθηκε το αγώνισμα της προηγούμενης ημέρας, για το οποίο και ο γνωστός ηθοποιός κατηγόρησε ανοιχτά τους δυο του συμπαίκτες πως παράτησαν την μονομαχία προς όφελος της μπλε ομάδας. Και… ποιος είδε τον Αλέξη Παππά στο Survivor και δεν τον φοβήθηκε!

«Μου είπαν τα παιδιά ότι ο Γιάννης παράτησε το παιχνίδι, πέταγε τους στόχους στον γάμο του Καραγκιόζη! Ο Γιώργος αποφάσισε ότι είναι κουρασμένος όταν είδε ότι έχασε από τον Σταμάτη, μετά ξαναμπήκε στο flag race και ξαφνικά ξε-κουράστηκε. Δεν καταλαβαίνω όταν παίρνει ένας παίκτης τόσα χάπια που λέει ότι παίρνει και είναι σωματικά καταβεβλημένος, αν θα αλλάξει κάτι στο σώμα του, μέσα σε 15 λεπτά ξεκούρασης και αν τελικά όλο αυτό που φαίνεται, ότι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η μπλε ομάδα… Το είδαν! Αφού το είδαν 8 άτομα, τότε σημαίνει ότι δεν είναι όλοι ηλίθιοι! Δεν μπορεί να γράφει τη λέξη μαλ… στο κούτελο τους»

«Δεν γίνεται να το δεχτούμε αυτό και να πάμε να πούμε, «ευχαριστώ παιδιά που το γράψατε στο κούτελο μας». Κι αν αυτό φαίνεται περίεργο, πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας. Την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε μονομαχίες και πριν θα έχουμε ασυλίες, για τις οποίες θα πρέπει να παλέψουμε, που ξέρω εγώ ότι δεν θα τα παρατήσουν και δεν θα ευνοήσουν με τη στάση τους τους μπλε;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας στο Survivor για να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλους, με φωνές και εκατέρωθεν αιχμές, στην καλύβα του Αγίου Δομινίκου.

Όταν, δε, ο Γιώργος Γκιουλέκας επιχείρησε να εκφράσει τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις του στον συμπαίκτη του, τότε ήταν που ο Αλέξης Παππάς κυριολεκτικά ξεσπάθωσε. «Εμείς εδώ σε αυτή την καλύβα συμπεριφερόμαστε σαν μια ομάδα. Εγώ δεν έχω κρύψει τίποτα από κανέναν, αδελφέ μου! Θα τα πω και άμα δεν γουστάρεις, δικό σου θέμα. Δεν μπορώ όμως να αποκρύψω την αλήθεια και να σε αφήσω να γράφεις τη λέξη μαλ… στο κούτελο μου. Συγνώμη κιόλας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ