Survivor: «Λύγισε» ο Νίκος Γκάνος μιλώντας για τον θάνατο της αδελφής του – ΒΙΝΤΕΟ

Μία πολύ προσωπική και πολύ δυσάρεστη ιστορία της ζωής του θέλησε να μοιραστεί ο Νίκος Γκάνος, μιλώντας στην κάμερα του Survivor για την αδελφή του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παίκτης των Διασήμων του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θυμήθηκε την τραγική ιστορία και «λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο της αδερφής του, την οποία δεν ξαναείδε ξαφνικά.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν έχασα την αδερφή μου, η οποία ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερή μου. Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος… Ήμουν στον υπολογιστή και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχα αγοράσει υπολογιστή και καθόμουν πολλές ώρες σαν παιδάκι. Η αδερφή μου ήταν ξανθιά και η μητέρα μου εκείνη τη μέρα της έβαψε τα μαλλιά κόκκινα. Και πριν φύγει από το σπίτι, μου φωνάζει από το μπάνιο ‘Νίκο έλα να με δεις γιατί θα φύγω‘ και της είπα ‘άσε με ρε Μαρία τώρα κάθομαι και παίζω, θα σε δω μετά‘. Και δεν την ξαναείδα. Αυτό είναι κάτι που το μετανιώνω πάρα πολύ και με έχει κάνει στη ζωή μου να μην αφήνω τίποτα για αύριο. Με έκανε να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μία και πρέπει να ζούμε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία», είπε φανερά συγκινημένος ο παίκτης του Survivor.

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Γκάνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ