Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος: Ο Τριαντάφυλλος είναι μοντέρνος καραγκιόζης – Τι αποκάλυψε για τον Αλέξη Παππά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο καθώς και στη γνωριμία του με τον Αλέξη Παππά.

“Με τον Τριαντάφυλλο έχουμε ζήσει πάρα πολλές στιγμές. Έχουμε κλάψει μαζί. Οι διαμάχες που γίνονται στο παιχνίδι είναι λογικές γιατί το παιχνίδι είναι ανταγωνιστικό. Δεν είναι εχθρός ο Τριαντάφυλλος”, είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Love it.

“Ο Τριαντάφυλλος αγωνιστικά ήταν παλτό. Δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα του, δεν προσφέρει τίποτα στην παραλία. Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης που κάνοντας διάφορα αστεία, λέγοντας κάποιες ατάκες, κάποιοι γελούσαν. Έφερνε τον φοίνικα, τον έλεγε Αλέξη. Δεν μιλούσε με τους ανθρώπους στην παραλία και μιλούσε με τους φοίνικες. Ήθελε να κλέψει τηλεοπτικό χρόνο. Όσο ήταν στο παιχνίδι ο Αλέξης, ο Τριαντάφυλλος αισθάνονταν δυνατός ή τον παρέσυρε ο Παππάς. Δεν ήθελε καν να τον κοιτάνε. Ήταν πάρα πολύ απότομος. Εγώ άκακο δεν τον βλέπω. Όταν έφυγε ο Αλέξης, ο Τριαντάφυλλος γύρισε τη μπιφτέκα και έγινε άλλος άνθρωπος”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Μπορεί να έχει κάποια ενόχληση, αλλά επειδή δεν φέρνει νίκες, οι πανηγυρισμοί του ήταν ψέμα. Δεν θα φτάσει τελικό. Ο κόσμος δεν είναι ούτε τυφλός, ούτε χαζός. Στο 100αρι είδατε πώς έτρεχε. Εμένα δεν μου έκανε ποτέ πρόταση με λεφτά ο Τριαντάφυλλος. Έκανε στα δύο παιδιά και το αντιμετώπισαν… Με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο δεν ξέρω αν βρήκαν φαγητό. Κάτι είχαν βρει. Τους έπιασαν και πήγαν να τους τιμωρήσουν. Ο Τριαντάφυλλος έλεγε πως δεν ήταν μπροστά, ότι δεν φταίει… Δεν τα έχουν βρει ακόμη και δεν θα τα βρουν ποτέ. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πολύ στον Θεό, αλλά μπορεί να τα φουσκώνει”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Αυτό που έκανα με τη ντουντούκα στον πανηγυρισμό του Αλέξη Παππά σημαίνει να πας στο καλό. Ήταν πραγματικό, όχι ειρωνικό. Το χάρηκα που έφυγε. Ήταν μία μαύρη σκιά στο Survivor… Γνωριζόμασταν από έξω με τον Αλέξη Παππά, αρκετά χρόνια και από τότε δεν τον ήθελα. Ήμασταν υποψήφιοι στην ίδια παράταξη. Συνεργάζομαι με τον ξάδελφο του… Δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος, σαν προσωπικότητα. Από τότε έριχνε τα λάθη σε άλλους και άφηνε τον εαυτό του από έξω. Όταν έγινε η ένωση σκέφτονταν πως θα κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο… Είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Ήξερε πως για να επιβιώσει σε ριάλιτι πρέπει να κάνει ίντριγκα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ