Survivor: Κόντρες χωρίς τέλος ανάμεσα στους παίκτες – Η Βρισηίδα Ανδριώτου “καρφώνει” τον Απόστολο Ρουβά

Καβγάδες και εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο στο Survivor. Αγώνισμα υπό “άγριες συνθήκες”, με την βροχή να μαστιγώνει τους παίκτες. Τσακωμός ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Απόστολο Ρουβά στο συμβούλιο του νησιού.

Σύμφωνα με το τρέιλερ της Κυριακής, η κόντρα Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ συνεχίζεται, αφού τσακώνονται εκ νέου ενώπιον των συμπαικτών τους, στην καλύβα. Όμως, φαίνεται ότι ο μισθοφόρος δεν είναι ο μόνος που έχει πρόβλημα με τον make up artist και performer.

Την Κυριακή, Διάσημοι και Μαχητές αναμετρώνται στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού, Κόκκινοι και Μπλε έρχονται σε αντιπαράθεση, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να ρίχνει αρχικά τα βέλη της κατά του μάγειρα.

“Είχε κάμερες μπροστά και ευτυχώς το έχει δει ο κόσμος το πώς συμπεριφέρθηκε ο Απόστολος στη Βρισηίδα” είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Ρουβάς απαντά ότι “Ξεκινάνε να λένε τα πράγματα πάντα από τη στιγμή που τους εξυπηρετεί”, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται να τον υποστηρίζει, λέγοντας: “Πώς γίνεται να κατηγορούμε τον Απόστολο που είναι από αντίπαλη ομάδα, ενώ η συμπαίκτριά σας, σας αποκαλούσε ψοφίμια”.

Στο τέλος του τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός λέει στους παίκτες: “Πρέπει να περάσουμε στην διαδικασία της ψηφοφορίας, παρακαλώ να ξεκινήσει η διαδικασία”.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ