Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: “Ο Άρης Σοϊλέδης μου είπε ότι βλέπει όλες μου τις προσωπικές συνεντεύξεις από κινητό”

Με τον Άρη Σοϊλέδη τα ξανά έβαλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor, με αφορμή το γεγονός ότι παραβίασε τους βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης, με το να χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο. 

“Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί τον προηγούμενο καιρό ένιωθα αδικημένος, θυμωμένος με όλα αυτά που συνέβαιναν, γιατί έπιασαν και έμαθαν ότι ο Γιώργος και ο Άρης χρησιμοποιούν κινητό και έτσι έφαγαν και την ποινή” είπε αρχικά ο make up artist και performer.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε ότι ο Άρης Σοϊλέδης, μετά από τις δηλώσεις του για τον ποδοσφαιριστή, την Σοφιάνα και την Ναυσικά, του ζήτησε να “μαζέψει” τα όσα είπε.

Του λέω ‘τι ακριβώς θέλεις να πω; Γιατί ό,τι λέω για σένα και τη Σοφιάννα, δεν είπα κάτι συγκεκριμένο, είπα κάτι που βλέπω και μου το έχουν πει και άλλοι συμπαίκτες’ και καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει” τόνισε.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε κατά του ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι “δεν παίζει καθόλου δίκαιο παιχνίδι” κι ότι “δεν του αξίζει καμία θέση στον τελικό”.

“Εγώ δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που βλέπω και αυτά που πιστεύω. Είμαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν παίζει καθόλου δίκαιο παιχνίδι και έχει κάνει σαν τα μούτρα τον Γιώργο, δεν του αξίζει καμία θέση στον τελικό, θα πρέπει να βγει εκτός”, είπε με έντονο τόνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ