Survivor: Καβγάς ανάμεσα σε Κατσαούνη και Μυριέλλα – “Για άλλη μία φορά απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι”

Κόντρες και εντάσεις ανάμεσα σε παίκτες της ίδιας ομάδας παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο στο Survivor.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαούνη και την Μυριέλλα Κουρεντή, οι οποίοι μετά τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν όσον αφορά στη σύσταση των νέων ομάδων που σχηματίστηκαν, βρέθηκαν τελικά στην ίδια παραλία στο ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΙ. Κι αυτό γιατί και οι δύο παίκτες ανήκουν πλέον στην νέα ομάδα των Κόκκινων.

Ωστόσο, δεν άργησε η στιγμή που οι δυό τους καβγάδισαν on camera, με αφορμή ένα δώρο που της είχε χαρίσει στο παρελθόν ο Γιώργος Κατσαούνης. Πρόκειται για ένα σταυρό.

«Στη Μυριέλλα είχα δώσει έναν σταυρό. Αυτός ο σταυρός έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για εμένα. Τα δώρα δεν δωρίζονται” είπε, μιλώντας στην κάμερα του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης. Στη συνέχεια ζήτησε από την συμπαίκτρια του να του δώσει πίσω τον σταυρό. “Είναι σαν να μη σέβεσαι τον άγιο μου και την πίστη μου” της είπε.

Από την άλλη η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε: «Ο Γιώργος Κατσαούνης για άλλη μία φορά απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι, ούτε μπορώ να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σέβεται κάποια πράγματα».

«Τον σταυρό σου τον έχω μέσα σε μία θήκη στην τσάντα μου και θα στον έδινα -ούτως ή άλλως- στον είχαν προσφέρει κιόλας αλλά δεν τον ήθελες» του είπε με ύφος.

«Δεν θέλω ο σταυρός που της έδωσα και είναι του Αγίου Εφραίμ να πάει χαμένος και να τον αφήνει μέσα στην τσάντα και να μην τον φοράει για να μην πει ο κόσμος ότι φοράει ακόμα το σταυρό του Τσάκα Τσούκα. Θα πάω να τον πάρω πίσω και θα το φοράω εγώ τον σταυρό» εξήγησε ο Γιώργος Κατσαούνης όσον αφορά στην κίνηση να της ζητήσει πίσω τον σταυρό που της δώρισε.

Ακολουθεί το βίντεο με τον καβγά της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ