Survivor: «Καταπέλτης» James κατά Ασημίνας: «Αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα, πρέπει να είσαι ειλικρινής»

Σε έναν καυγά άνευ προηγουμένου είδαμε στο Survivor, το βράδυ της Πέμπτης, να πρωταγωνιστούν ο James Καφετζής από την μπλε ομάδα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την κόκκινη ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης. Οι δυο πολυσυζητημένοι παίκτες των Μαχητών και των Διασήμων αντίστοιχα αντάλλαξαν και πάλι βαρύτατες λέξεις.

«Ασημίνα, αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική! Η Κατερίνα τώρα θα έβγαινε και θα μου απαντούσε. Όπως βγήκε προχθές με το MVP και είπε «δεν ήθελα να δώσω ούτε την Μαριλίνα ούτε την Άιρα και έδωσα μια μεσαία παίκτρια. Εάν αξίζει η Έλενα, θα την νικήσει». Και δυστυχώς έχασε» τόνισε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής με την 24χρονη παίκτρια των Διασήμων στο Survivor να απαντά απευθείας εμφανώς ενοχλημένη.

«Το πόσο εριστικός είσαι το βλέπει ο κόσμος! Πόσο εριστικός και πόσο κακός είσαι, το βλέπει ο κόσμος» δήλωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Η κουβέντα που είπες και μόνο δείχνει το πόσο εριστικός και το πόσο κακός άνθρωπος είσαι».

«Γιατί κρίνεις έναν άνθρωπο στην περίοδο που είναι, με το χέρι έτσι. Μόνο αυτό θέλω να σου πω και τίποτα άλλο. Το πόσο κακός είσαι φαίνεται από τα λεγόμενα σου. Έχεις κερδίσει ένα έπαθλο φαγητού, θα πας να το απολαύσεις με την ομάδα σου, είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση και σε βρίσκω πάρα πολύ εριστικό με το να μου λες αν είμαι καλή παίκτρια ή όχι» πρόσθεσε, εν εξάλλω, η παίκτρια των κόκκινων προς τον James Καφετζή στο Survivor της Πέμπτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ