Survivor: “Καρφιά” Κατσαούνη σε Ευρυδίκη – “Πουλά παραμύθι εδώ μέσα”

Αιχμές κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου άφησε ο Γιώργος Κατσαούνης, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο αποψινό επεισόδιο στο Survivor, λόγω των δηλώσεων που έκανε στο συμβούλιο της Κυριακής, ότι νιώθει κιόλας πολύ όμορφα με την σύσταση της νέας της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της νέας ομάδας των Διάσημων, μιλώντας στην κάμερα του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να φτιάχνει καινούργια οικογένεια μέσα σε 48 ώρες. “Εγώ είμαι τώρα στους Κόκκινους και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Η Ευρυδίκη είπε στο συμβούλιο ότι νιώθει ήδη μπλε και την εμψυχώνουν. Στη δική μου σειρά παραδέχτηκα κρυφά σε συνέντευξη ότι νιώθω μπλε κι ότι τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να τα ξεχάσω. Είμαι σίγουρος ότι η Ευρυδίκη δεν δένεται με άτομα. Δεν πρόκειται να δεθεί ούτε με την μπλε ομάδα και πουλά παραμύθι εδώ μέσα” πρόσθεσε ο Τσάκα Τσούκας.

Από την μεριά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Τα λεγόμενα της δεν έχουν καμία λογική, γιατί η κόκκινη ομάδα διασπάστηκε από τις δολοπλοκίες της. Ο νοών νοείτω”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπαν οι δύο παίκτες κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ