Survivor: Η Μαριαλένα έκανε τεστ εγκυμοσύνης – Το σοκ της παίκτριας – ΒΙΝΤΕΟ

Το φετινό Survivor είναι όλο εκπλήξεις. Για την Μπλε ομάδα η εβδομάδα ξεκίνησε με τραυματισμούς και ένα τεστ εγκυμοσύνης. Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νίκος Μπάρτζης και η Χριστίνα Κεφαλά τραυματίστηκαν με την τελευταία να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον τελευταίο καιρό είχε παρατηρήσει ένα φούσκωμα στο σώμα της και ειδικότερα στην κοιλιά της. Η παίκτρια της Μπλε ομάδας ζήτησε τη συμβουλή των γιατρών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Εκεί, μόλις την είδε ο γιατρός της είπε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης αφήνοντας την άναυδη.

“Εδώ και ένα μήνα έχω πρησμένη κοιλίτσα, γενικά είμαι πρησμένη στο πρόσωπο και στα πόδια. Πήγαμε σήμερα στο νοσοκομείο να δούμε τι συμβαίνει. Ο γιατρός με το που με είδε μου λέει να πρέπει να κάνεις τεστ εγκυμοσύνης. Του λέω what, με τίποτα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μετά όμως έκανα για να του φύγει η απορία και ήρθε και μου είπε no baby. Λέω ευτυχώς γιατί θα τα είχα δει όλα σε αυτό το παιχνίδι. Να με έβγαζαν κι έγκυο”, είπε η Μαριαλένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ