Survivor: Η κόντρα Άρη Σοϊλέδη-Βρισηίδας Ανδριώτου και η αποκάλυψη του Σπύρου Μαρτίκα

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τον δεύτερο και πολύ κρίσιμο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Εντάσεις και διαφωνίες όμως φαίνεται να επικρατούν ανάμεσα σε παίκτες και των δύο ομάδων, καθώς σε αντιπαράθεση έρχονται ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος νιώθει ότι είναι θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης.

«Νιώθω τρομερά επικίνδυνο το περιβάλλον. Νομίζω ότι κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου και είναι πονηρό. Ίσως κάποιο σχέδιο της Σοφιάννας και της Ασημίνας. Αυτές έχουν από κοντά τον Κατσαούνη και τον κάνουν ό,τι θέλουν», λέει  ο Σπύρος Μαρτίκας στο τρέιλερ.

“Μη μου τα πουλάς εμένα αυτά, μου έβαλες χέρι” ακούγεται στη συνέχεια να λέει ο Γιώργος Κατσαούνης στον φαρμακοποιό, ο οποίος τον ρωτάει με ύφος “Θες να κάνεις σόου;”.

Από την άλλη μεριά, τεταμένες μοιάζουν να είναι και οι σχέσεις παικτών της “Κόκκινης” ομάδας και συγκεκριμένα του Άρη Σοϊλέδη και της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία στο επίκεντρο της συζήτησης βάζει τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Δείτε το τρέιλερ από το αποψινό επεισόδιο του Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ