Survivor: Η δήλωση συγγενή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που θα συζητηθεί

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε “κερδίσει” το τηλεοπτικό κοινό με τις αθλητικές της ικανότητες τους πρώτους μήνες του Survivor. Από τότε, όμως, που εισέβαλε” στο ριάλιτι επιβίωσης ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τη συμπεριφορά της με τα περισσότερα σχόλια να είναι αρνητικά.

Και αυτό γιατί έχει έρθει κοντά ξανά με τον Σάκη Κατσούλη, τη στιγμή που πριν μπει στο Survivor, φέρεται να είχε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στην οικογένειά της, καθώς λέγεται ότι ο χωρισμός της Μαριαλένας με τον Σάκη ήταν άσχημος.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” προβλήθηκε δήλωση μέλους της οικογένειας της, που “αδειάζει” δημόσια την παίκτρια του Survivor και τον πρώην σύντροφό της μετά τα χθεσινά πλάνα στο Μαϊάμι και την ατάκα: “Τι κάνεις αγόρι μου; Θέλεις να σε ερωτευτώ ξανά;”, που είπε η Μαριαλένα στον Σάκη.

“Η μητέρα της έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δεν θέλει τη Μαριαλένα, θα την “αδειάσει”. Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα.», ήταν η δήλωση του συγγενή της παίκτριας του Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ