Survivor: Η Αθηνά Ευμορφιάδη μιλά για τους έρωτες στο reality επιβίωσης

Για τους έρωτες που γεννήθηκαν στο Survivor μίλησε η πρώην παίκτρια Αθηνά Ευμορφιάδη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Κατσαούνη.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής του Open “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Με αφορμή την προβολή βίντεο με τους έρωτες στο Survivor, η αθλήτρια του kick boxing σχολίασε:

“Η Μαίη με τον Ανδρέα ταξίδεψαν μαζί μας. Έμειναν πολύ καιρό στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθει η σειρά τους να μπουν στο παιχνίδι. Οπότε είναι λογικό να γνωρίστηκαν καλά κα γι’ αυτό είχαν αυτή τη σχέση. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάποιος έρωτας μεταξύ τους, απλά δέθηκαν πάρα πολύ φιλικά” είπε και πρόσθεσε “ήταν έναν μήνα μαζί, δεν είχαν επικοινωνία με τον έξω κόσμο”.

Για το φλερτ μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Κατσσαούνη, είπε: “Δεν είχα πρόβλημα με αυτό το φλερτ. Έξι άτομα στην καλύβα είχαν πρόβλημα, επειδή ήθελε να έχει αυτό το φλερτ η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη; Έκανε άλλα πράγματα η Μυριέλλα, είχε μια στρατηγική απ’ ό,τι μας είχε πει, ήθελε να έχει καλές σχέσεις, της βγήκε και αυτό το φλερτ, οπότε το εκμεταλλεύτηκε. Εμείς δεν συμφωνούσαμε με πολλά πράγματα που έκανε η Μυριέλλα, δεν ήταν γιατί είχε σχέση με τον Κατσαούνη, να το ξεκαθαρίσουμε, έξι άτομα γιατί να έχουν πρόβλημα γιατί είχε σχέση; Απλά τη μια μέρα μας έλεγε “εγώ έχω δεσμό εκεί έξω” και την άλλη μέρα εγώ την έβλεπα ξαφνικά να φιλιέται με κάποιον από την άλλη ομάδα. Γι’ αυτό ταράχτηκα. Έλεγα “Παναγία μου τι κάνει; Εδώ έχουμε χάσει την ασυλία, είμαστε πέντε άτομα να βγούμε στον τάκο, και είναι τόσο χαρούμενη και ευδιάθετη;” Μας έδινε να καταλάβουμε ότι “εμένα με ενδιαφέρει να φέρνω νίκες και δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στην ομάδα”, επεσήμανε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ