Survivor: «Γκρεμίστηκε» το Twitter με την ανακοίνωση του αποτελέσματος

Ακόμη ένα Survivor έφτασε στο τέλος του, ύστερα από σχεδόν επτά μήνες παραμονής των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, με τελικό νικητή τον Στάθη Σχίζα.

Επτά μήνες σωματικής καταπόνησης και ψυχικής εξουθένωσης, με μεγάλα εμπόδια και φυσικά όλα αυτά μακριά από τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η δυάδα του φινάλε ξεπέρασε αυτές τις κακουχίες και με τη στήριξη του κόσμου κατόρθωσε να φτάσει στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο Άλσος Βεΐκου για την αυλαία του ριάλιτι.

Η Μαίη έφυγε νωρίς από το κάδρο των διεκδικητών του τίτλου. Ακολούθησε η Ασημίνα και το παιχνίδι κρίθηκε ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα.

Οι δυο τους ήταν και από τους παίκτες που απασχόλησαν περισσότερο με την αγωνιστικότητά τους επί της αρένας ενώ άντεξαν και στις υποψηφιότητές τους.

Τόσο ο Άρης όσο και ο Στάθης ήταν από τους παίκτες που μπήκαν αργότερα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά κατάφεραν να εδραιώσουν τη θέση τους στο παιχνίδι και να εξελιχθούν σε φαβορί για τη νίκη.

Η αγωνία τα τελευταία λεπτά της μεγάλης βραδιάς κορυφώθηκε. Ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του τον φάκελο των αποτελεσμάτων και απόλυτη σιωπή απλώθηκε στο κοινό ώσπου να αποκαλύψει το όνομα του μεγάλου νικητή.

Και ο νικητής του φετινού Survivor που κέρδισε το ποσό των 100.000€ ήταν σε μία απίστευτη ανατροπή ο Στάθης Σχίζας!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ