Survivor-Γιώργος Κοψιδάς: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση μου με τον Τριαντάφυλλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο είχε πολλές αντιπαραθέσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Survivor, ενώ άφησε αιχμές κατά της παραγωγής του ριάλιτι γιατί επιλέγει να προβάλει περισσότερο τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

“Με είχε πάρει τηλέφωνο ο Τριαντάφυλλος, είχαμε μιλήσει, απλά ήμουν στην Αστυπάλαια διακοπές, οπότε δεν μπορούσα να παραστώ. Έχουν λυθεί τα πάντα μεταξύ μας, είμαστε μια χαρά, δεν υπάρχει κανένα θέμα”, δήλωσε ο ηθοποιό για την απουσία του από τα γενέθλια του Τριαντάφυλλου.

Σχετικά με τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κοψιδάς τόνισε: «Αυτά είναι επιλογές της παραγωγής. Εκείνη επιλέγει να φωτίσει και να προβάλει όποια κομμάτια νομίζει ότι θέλουν να δουν οι τηλεθεατές. Οπότε, δεν ξέρω. Επειδή έχω υπάρξει στο παιχνίδι, εμείς δεν έχουμε εικόνα στο τι παίζεται έξω».

Τέλος για την πιθανότητα να υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο παιχνίδι, είπε: «Για μένα είναι πολύ δύσκολο να έχει υπάρξει ερωτική συνεύρεση στο παιχνίδι. Εγώ δηλαδή, τρεις μήνες που ήμουν μέσα δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ