Survivor – Γαμπρός Τριαντάφυλλου: Έξαλλος με την Καρολίνα και τον Ηλία – Το “καρφί” για την παραγωγή

Στο “Πρωινό” μίλησε ο γαμπρός του Τριαντάφυλλου και πρόεδρος της κοινότητας Απολλώνων Ρόδου, Μάκης Λαγογιάννης. “Δεν περιμέναμε να προχωρήσει τόσο πολύ. Είναι 44 χρονών, δεν είναι το παιδάκι που έτρεχε και έπαιζε ποδόσφαιρο, όπως παλιά, και θεωρούμε ότι ήδη έχει πετύχει το σκοπό του. Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες, έχει τρομερή υποστήριξη από τον κόσμο, τα μηνύματα αγάπης που έρχονται από τον κόσμο είναι κάτι απερίγραπτο, οπότε θεωρούμε ότι και να έχει τελειώσει η πορεία του στο Survivor έχει επιτύχει και καλώς να επιστρέψει στην οικογένειά του” είπε για την πορεία του Ντάφυ μέσα στο παιχνίδι.

“Στην αρχή του λέγαμε όλοι να μην πάει, εκείνος πήγε και τώρα τον παραδεχόμαστε. Εγώ είπα στην αδερφή του να μην πάει γιατί θα γίνουμε ρεζίλι. Χαίρομαι που πήγε γιατί έδειξε αξιοπρέπεια και ήθος” ανέφερε.

Τα “καρφιά” για παίκτες και παραγωγή

“Κόλαφός” ήταν σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για τον Τριαντάφυλλο. “Μέχρι και πριν από τα μεγάλα έπαθλα που αφορούσαν στο καταμαράν και το Μαϊάμι, συμπαθούσα πολύ όλα τα παιδιά. Ξαφνικά είδα σε ένα παιχνίδι, που η μπλε ομάδα έχασε με οκτώ νίκες, τις πέντε τις πήρan από τον Τριαντάφυλλο και ξαφνικά, ενώ δεν τους έφταιγε εκείνος, προσπάθησαν να το ρίξουν εκεί. Η Καρολίνα φώναζε “να φύγει με αξιοπρέπεια”. Δεν μπορείς να μιλάς εσύ Καρολίνα για αξιοπρέπεια, ούτε για ήθος, όταν ξεγυμνώνεσαι μπροστά στις κάμερες”, είπε και συνέχισε, αναφερόμενος στον Ηλία Μπόγδανο.

“Είπε ότι πήγε ταξίδι ο ξεφτίλας. Όχι φίλε μου Ηλία δεν είναι ξεφτίλας ο Τριαντάφυλλος. Δεν έβρισε ποτέ κανέναν, δεν χαρακτήρισε ποτέ κανέναν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξεφτίλας μπορεί να είναι ο Ηλίας που κάνει αναπαράσταση εμετούς στις κάμερες. Το να έχει ο καθένας τη γνώμη του είναι απολύτως σεβαστό, το να προβαίνεις σε χαρακτηρισμούς ή ύβρεις δεν είναι σεβαστό”.

Εγώ υποψιάζομαι ότι η παραγωγή μπορεί να στήνει κάποιες συζητήσεις πάνω σε κάποιο θέμα, γιατί – κατά τη γνώμη μου – έτσι αυξάνεται η τηλεθέαση. Από εκεί και πέρα ο Τριαντάφυλλος – όπως έχουν πει πολλοί φίλοι του – είναι παρορμητικός και αυτό που σκέφτεται το λέει κατευθείαν, αλλά ακόμα κι αν μπει σε μια ίντριγκα, σε μια συζήτηση που δεν πρέπει, αμέσως το ξεπερνάει. Είναι ένας άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ