Survivor: Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους συμπαίκτες του – “Τους ξεβράκωσα”

Αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του στο Survivor φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, παρά τα όσα υποστηρίζει ότι εισπράττει από τους συμπαίκτες του. Ο make up artist, μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού, εκφράζει την απορία του για την “κακία” της οποία γίνεται δέκτης, όμως δηλώνει ότι δεν θα φύγει από το ριάλιτι, αφού θα δώσει όλο του το είναι για να πραγματοποιήσει τα όσα έχει κατά νου. 

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μπλε ομάδας είπε χαρακτηριστικά ότι “Χθες με ψήφισαν όλοι παμψηφεί, πόσο σίγουρος ήμουν. Ήρθα στο Survivor να αφήσω τη δική μου ιστορία και να κάνω τη δική μου σχολή. Πραγματικά πεινάω, είμαι βρώμικος και δεν έχω το σκυλάκι μου, τη μαμά μου, τους φίλους κ.ά. και κοιτώ εδώ τα δέντρα και λέω ρε φίλε ‘τι τους έχω φταίξει’. Αγάπη τους έδωσα, τους έκανα μασάζ, τα μαλλιά. Τόση κακία απέναντί μου;”
Και πρόσθεσε: “Ναι υπάρχει κακία και ζήλεια, γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές στα ψέματα που λένε και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε εμένα και δεν θέλω με τίποτα να συμβιώνω με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά θα μείνω μέχρι το τέλος κι ας είμαι με τη χειρότερη ομάδα που θα μπορούσα να φανταστώ στο Survivor. Είμαι πολύ άτυχος. Θα παραμείνω και θα βάλω τα δυνατά μου. Θα αντεπεξέλθω γιατί έχω έρθει με σκοπό να βοηθήσω την οικογένειά μου και δεν θα φύγω”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ