Survivor: Έξαλλη η Μυριέλλα με τον Τάκη – Τι συνέβη – ΒΙΝΤΕΟ

Εξουθενωμένοι ήταν οι παίκτες των Διασήμων στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Όπως αποκάλυψε η Μυριέλλα Κουρεντή, οι Κόκκινοι δεν κοιμήθηκαν καλά το βράδυ λόγω κάποιων ροχαλητών.

Η παίκτρια των Διασήμων ήταν αρκετά νευριασμένη με τον Τάκη που ροχάλιζε όλο το βράδυ. Μάλιστα δήλωσε ότι «πρέπει να του δώσουν κάποιο φάρμακο για το ροχαλητό(εάν υπάρχει)».

«Όλο το βράδυ πάλι, για άλλη μία φορά, δεν μπορούσα να κοιμηθώ συνεχόμενα πάνω από ένα τέταρτο. Υπήρχε πάλι το ροχαλητό ξεκινώντας από τον Τάκη μετά κι ο Σάκης… Πρέπει κάτι να του κάνουν του ανθρώπου, να του δώσουν ένα φάρμακο, δεν ξέρω αν υπάρχει, να σταματήσει να ροχαλίζει αλλιώς πρέπει να μας δώσουν ωτοασπίδες αλλιώς θα πρέπει να του φτιάξουν κάτι να κοιμάται μακριά».

Η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε ότι δύο πράγματα τους κρατάνε στο παιχνίδι. Το φαγητό και ο ύπνος. «Εάν χαθεί ένα από τα δύο χάνονται όλα. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει η ομάδα και δεν κοιμάται τις επόμενες ημέρες, εγώ δεν θα την παλέψω. Δεν μπορώ σήμερα να αγωνιστώ γιατί είμαι πάρα πολύ αδύναμη»

«Έχουν αρχίσει και σπάνε τα νεύρα όλων. Δεν ξέρω τι θα γίνει» κατέληξε η Μυριέλλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ