Survivor: Ένταση μεταξύ της Σοφίας και του Τριαντάφυλλου – “Είστε διπρόσωπα άτομα” – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στο Survivor της Κυριακής. Ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στη Σοφία Μαργαρίτη και την Ανθή Σαλαγκούδη με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε για τον πατέρα της Ανθής, τον πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, Γιώργο Σαλαγκούδη.

“Εμένα δεν θα μου φωνάζεις, δεν είμαι ούτε η γυναίκα σου, ούτε υπάλληλος σου” είπε νευριασμένη στον Τριαντάφυλλο η Σοφία Μαργαρίτη. “Είπα κάτι κακό για τον πατέρα κάποιου; Είπα δεν φοβάμαι και δεν “γλύφω” ακόμα και αν ο πατέρας σου ήταν υφυπουργός, είναι κακό αυτό;” είπε με νεύρα ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε: ¨η Σοφία “γλύφει” την Ανθή γιατί νομίζει ότι θα την βοηθήσει σε ψήφους ή θα τη σώσει από κάτι. Εγώ θα λέω τη γνώμη μου για ότι βλέπω” συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

“Ήρθε και μου επιτέθηκε ο Τριαντάφυλλος μπροστά σε όλους, γιατί έτσι νομίζει ότι θα βρίσκει βοηθούς, αλλά δεν τον βοήθησε κανένας από το παρεάκι του” είπε η Σοφία. Λίγο αργότερα ο Τριαντάφυλλος νευριασμένος είπε: “δεν είπα κάτι κακό, ούτε έβρισα κάποια οικογένεια, ούτε μίλησα άσχημα για κάποιον, αγαπώ όλες τις οικογένειες” και κατέληξε λέγοντας: “δε θέλω να έχω καμία σχέση με αυτά τα άτομα είναι διπρόσωπα και επικίνδυνα”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ