Survivor: Επιστρέφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο ριάλιτι; – Το τηλεφώνημα που δέχθηκε

Πυρετώδεις φαίνεται πως είναι οι προετοιμασίες για το Survivor. Μετά την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να μην πάει στον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει το reality επιβίωσης, λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην παραγωγή. Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συζητήσεις για το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του παρουσιαστή και ενώ τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Λιανού.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού που βρίσκεται και ετοιμάζει τις βαλίτσες του.

Βέβαια, ο ΣΚΑΪ δεν έχει ανακοινώσει πως ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο μοναδικός παρουσιαστής του Survivor. Η παραγωγή φαίνεται πως προσέγγισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για να βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή.

Όπως είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο Ντάνος δέχτηκε ένα διερευνητικό τηλεφώνημα στο οποίο τον ρωτούσαν αν είναι διαθέσιμος αυτή την περίοδο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται σε επαφή μαζί του. Είχαν γίνει συζητήσεις και τον Σεπτέμβριο, δίχως να υπάρξει κάποια συμφωνία.

Οι «Διάσημοι» που φαίνεται να ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Στο reality επιβίωσης θα πάρουν μέρος δύο ομάδες: Οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι».

Η παραγωγή έχει προσεγγίσει ορισμένα επώνυμα πρόσωπα για να διαγωνιστούν με την ομάδα των «Διάσημων» που όπως φαίνεται είναι: η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα-Μαρία Βέλλη, ο Τριαντάφυλλος, η Έλενα Γαλίφα, η Αγγελική Λάμπρη, η Θωμαΐς Απέργη και η γνωστή χορογράφος Chali Jennings.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ