Survivor: Ένταση στο συμβούλιο του νησιού – Το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη και η αποχώρηση

Με εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες επανέρχεται στους δέκτες μας το Survivor απόψε, με ένα νέο επεισόδιο. 

Μαχητές και Διάσημοι ρίχνονται στον στίβο μάχης για να κερδίσουν στον αγώνα επάθλου, ενώ νωρίτερα έχουν σημειωθεί αντιπαραθέσεις μεταξύ των Μπλε στην καλύβα τους. Συγκεκριμένα, στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ξεχωρίζουν οι φορτισμένες τοποθετήσεις του Σπύρου Μαρτίκα, του τραυματισμένου Άρη Σοϊλέδη, αλλά και της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, ο Άρης Σοϊλέδης ρίχνει τα βέλη του κατά της παίκτριας της αντίπαλης ομάδας, Ασημίνας Χατζηανδρέου. “Δεν μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει κάνει απέναντι σε εμένα, γιατί πάντα ήμουν δίπλα της και την στήριζα” ξεσπά ο ποδοσφαιριστής, ενώ στη συνέχεια ο Απόστολος Ρουβάς μοιάζει να απευθύνεται στον Άρη Σοϊλέδη, λέγοντας “πραγματικά μου γύρισες την πλάτη και αισθάνθηκα ότι δεν το αξίζω”.  Στη συνέχεια, στο βίντεο φαίνεται ο ποδοσφαιριστής με σκυμμένο το κεφάλι…

Στο τέλος, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τον παίκτη που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ