Survivor: “Έκρηξη” στο Twitter – Τα κλάματα, η αποχώρηση και τα καλύτερα memes

Μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό είναι το Survivor. Στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε η Ελένη, κάτι που σχολιάστηκε έντονα στο Twitter, ενώ πολλά σχόλια επικεντρώθηκαν στον αγώνα με τους Ρουμάνους. Πλέον μόνο πέντε παίκτες απομένουν στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο, με μοναδική γυναίκα την Μαριαλένα.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έζησα όλη αυτή την εμπειρία και πάρα πολύ γεμάτη που έφτασα μέχρι εδώ. Έφτασα στην έκτη θέση, είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι όλο αυτό δεν μπορώ να το ξαναζήσω, δεν θα κοιμηθώ στο σανίδι και μου φαίνεται περίεργο. Πάλι αλλάζει η ζωή μου τώρα. Χαίρομαι που έζησα την εμπειρία και γνώρισα όλα τα παιδιά. Κρατάω όλες τις έντονες στιγμές που ζήσαμε, και χαρές και λύπες, κρατάω τις φιλίες που έχτισα. Θα τα πούμε σύντομα, σε δύο εβδομάδες” είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Χαμπέρη.

Ένας μεικτός αγώνας Ελλήνων και Ρουμάνων παικτών του Survivor πραγματοποιήθηκε στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας. Δημιουργήθηκαν δύο μεικτές ομάδες με Έλληνες και Ρουμάνους παίκτες, με τους συμμετέχοντες να διανύουν έναν απαιτητικό στίβο μάχης στη θάλασσα και κατά τον τερματισμό να ρίχνουν μια κατασκευή από κύβους. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η κόκκινη με σκορ 10-6.Ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε ένιωθε πως αυτό το ταξίδι έφτανε στο τέλος του. Κάτι που είχε συμβεί και στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού και έτσι αρκετοί χρήστες τον συνέκριναν με μια άλλη παίκτρια ριάλιτι που συνήθιζε να κλαίει συχνά.. την Ρούλα Βροχοπούλου.

Δείτε μερικά από τα tweets της βραδιάς:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ