“Άναψαν” τα αίματα στο Survivor – Η Σοφιάννα πέταξε νερό στον Τάκη – BINTEO

Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αγωνίστηκαν στο Survivor οι Κόκκινοι και οι Μπλε, με τις εντάσεις να μην λείπουν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Στον πάγκο της μπλε ομάδας “άναψαν” για τα καλά τα αίματα ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και στον Τάκη Καραγκούνια. Η παίκτρια της μπλε ομάδας, μετά το τέλος του run της, τα “έβαλε” με τον συμπαίκτη της με αφορμή τις συμβουλές που της έδωσε όσο βρισκόταν στον στίβο μάχης. Η ατάκα του Τάκη Καραγκούνια “έλα ρε Σοφιάννα με τα ψυχολογικά σου” έφερε στα όριά της τη Σοφιάννα Αβραμάκη, με αποτέλεσμα να του πετάξε νερό στο πρόσωπο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας σηκώθηκε από τη θέση του και της φώναξε: «Τι έκανες ρε;» με τον Άρη Σοϊλέδη να μπαίνει στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έγινε έξαλλος και ξεκίνησε να λέει στον συμπαίκτη του σε έντονο ύφος: «Σου έκανε αυτό που σου άξιζε. Μην κοιτάς τι σου έκανε, τι της είπες και το έκανε. Είσαι αγενέστατος. Έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία να σε στείλουμε, να ξεβρωμίσει η ομάδα. Να σέβεσαι τις γυναίκες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ