Survivor: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο – Ο Κατσαούνης πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη και ο Λιανός τον απέβαλε

Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στο Survivor. Ο ένας τσακωμός διαδέχεται τον άλλον και τα πράγματα, πραγματικά, φαίνεται να έχουν ξεφύγει.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, ύστερα από ένα περιστατικό στην παραλία των «Μπλε» και των «Κόκκινων», ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στη νύχτα και το απόλυτο σκοτάδι ο Κατσαούνης θέλησε να κάνει μία πλάκα στον Καραγκούνια και πήρε τα παπούτσια του και τα άφησε στην παραλία πολύ μακριά από εκεί που τα είχε ο Τάκης.

Στην αναζήτηση των παπουτσιών, ο Τάκης άρχισε να εκνευρίζεται και όταν τελικά τα βρήκε στην ακροθαλασσιά, επέστρεψε στην καλύβα και είπε θυμωμένος: “Όποιος τα πήρε γ@μ@ το σπίτι του”.

Η τελευταία φράση ήταν αυτή που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος εμφανώς νευριασμένος από τα όσα είχε ξεστομίσει ο Τάκης Καραγκούνιας τού ζήτησε να ανακαλέσει, προδίδοντας όμως ότι ήταν εκείνος που είχε κάνει τη φάρσα.

Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο Τάκης δεν έπαιρνε πίσω ό,τι είχε πει και τότε ο Γιώργος πήγε πάνω από τον Καραγκούνια που ήταν ξαπλωμένος και του ζήτησε ξανά να ανακαλέσει. Μόνο που ο Τάκης δεν το έκανε και όπως υποστηρίζει ο τελευταίος ο Γιώργος τον κλώτσησε στα πόδια και στο στομάχι όπως ήταν ξαπλωμένος. Αμέσως επενέβησαν οι συμπαίκτες τους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Λίγες ώρες αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης αποβάλλεται από το παιχνίδι μέχρι να αποφασιστεί από την παραγωγή η ποινή του για ό,τι είχε κάνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ