Survivor: Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού – Εκτός εαυτού ο Τάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Γεμάτο εντάσεις και συγκρούσεις ήταν το Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor το βράδυ της Δευτέρας.

Πριν από την ψηφοφορία, ο Τάκης Καραγκούνιας συγκρούστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον παίκτη των Διάσημων είπε να λέει σε εκείνον των Μαχητών πως αν δεν αποσύρει τα λεγόμενά του του θα κινηθεί νομικά απέναντί του.

Σε κάποιο σημείο η Βρισηίδα αποχώρησε, καθώς ένιωσε αδιαθεσία. Η Κάτια πήγε μαζί της για να την βοηθήσει και όταν επέστρεψαν αποκάλυψαν μια φράση που άκουσαν πως είπε ο Τάκης για την Ευρυδίκη πριν φτάσουν στο Συμβούλιο του Νησιού. «Αυτό που είπες ήταν πολύ άσχημο. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει κάτι τέτοιο. Είπες ότι αυτά που είπε ο ακατανόμαστος, καλά έκανε και στα είπε» ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Μετά τη ψηφοφορία των Διασήμων, ξέφυγαν τα πράγματα, καθώς και η Ναυσικά κατηγόρησε τον Τάκη ότι είπε “Να διώξουμε τη Ναυσικά και το παρεάκι της” και “Η Ναυσικά κάνει διακοπές εδώ;”. Ο Τάκης έγινε έξω φρενών και ζήτησε από την παραγωγή να παίξουν όσα είπε. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς ο ίδιος ανέφερε πως δεν χρησιμοποίησε τέτοιες εκφράσεις και δεν εννοούσε όσα είχε αναφέρει ο Βαλάντης για την Ευρυδίκη. «Δεν μπορώ άλλο. Θα πάθω εγκεφαλικό. Θα φύγω. Μου λέτε ότι είπα ένα πράγμα ίδιο με έναν τοξικό άνθρωπο. Δεν το αντέχω». Ο Άρης Σοϊλέδης που είχε ακούσει τι είπε ο Τάκης, ανέφερε πως ο συμπαίκτη του είπε “Είχε δίκιο κάποιος όταν σου είπε κάποια πράγματα στο παρελθόν”, και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει αν εννοούσε τον Βαλάντη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ