Survivor: Αρπάχτηκαν Στάθης και Τάκης – Το αυστηρό τελεσίγραφο Λιανού – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακραίο περιστατικό ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και τον Τάκη Καραγκούνια σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Survivor.

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, ο Τάκης έκλεισε με το σώμα του τον δρόμο στον Στάθη. Ο παίκτης των Κόκκινων εκνευρίστηκε, έσπρωξε τον παίκτη των Μπλε, ενώ του πέταξε με δύναμη και ένα μπαλάκι.

«Είσαι τρελός ρε μ@@@; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μ@@@» φώναζε ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο παίκτες. Ο Στάθης ισχυρίστηκε πως όταν του έκλεισε τον δρόμο ο Τάκης τον χτύπησε στο πρόσωπο και γι’ αυτό εκνευρίστηκε, ενώ ζητούσε να δει η παραγωγή τι έγινε στο ριπλέι.

Ο Στάθης στη συνέχεια παραδέχτηκε πως ήταν μεγάλο λάθος η αντίδρασή του, ανέλαβε την ευθύνη για ό,τι έγινε και ζήτησε συγνώμη από τον Τάκη.

Η παραγωγή εξέτασε το συμβάν και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε: «Είδαμε το replay και οι δύο παίκτες φταίνε. Ο Τάκης κλείνει το δρόμο και τον εμποδίζει να μαζέψει τα μπαλάκια και στη συνέχεια ο Στάθης προχωρά σε μία απαράδεκτη η κίνηση χτυπώντας τον Τάκη πρώτα με το σώμα του και πετώντας του ένα μπαλάκι. Επειδή όπως σου είπα και οι δύο φταίνε θα συνεχίσουμε τον αγώνα από εκεί που έχουμε μείνει και σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο απαράδεκτο περιστατικό θα αποβληθείτε από τους επόμενους αγώνες».

Survivor: Το αυστηρό τελεσίγραφο Λιανού για τα περιστατικά βίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ