Survivor: Αποθέωση στο Twitter για τον Καφετζή – Πώς σχολιάστηκε η απόφασή του να αποχωρήσει – ΦΩΤΟ

Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης ξεκίνησε μετά την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Η απόλυτη ανατροπή που έκανε, καθώς ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί, σχολιάστηκε θετικά από το Twitter.

Αν και ο 24χρονος ήταν πολωτικός από την αρχή, είχε δηλαδή είτε φανατικούς υποστηρικτές είτε φανατικούς εχθρούς, η ανακοίνωσή του στον Γιώργο Λιανό ξάφνιασε τους πάντες.

Ο “πρίγκιπας”, όπως τον είχαν ονομάσει λόγω της βρετανικής του καταγωγής και τον κόκκινων μαλλιών του, έγινε trend στο Twitter και αποθεώθηκε. “Μην περιμένετε τον Ιούλιο για να μάθετε τον νικητή, ο νικητής βγήκε απόψε” έγραψαν χαρακτηριστικά.

“Είμαι εδώ πέντε μήνες και έχω περάσει μαζί με το φίλο μου το Νίκο από πείνα καταιγίδες χαρές, λύπες. Σε αυτούς τους πέντε μήνες σωματικά έχω εξαντληθεί. Το πρόβλημα που έχω και στη μέση μου, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου και νιώθω ότι πλέον τα χάνω από το παιχνίδι. Είναι κάτι που με αγχώνει. Σκεφτόμουν τα σκυλάκια μου και την έξω ζωή. Επειδή ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς θέλω να είμαι σήμερα αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε” είπε ο Τζέιμς.

Δείτε το βίντεο:

Με την απόφαση του 24χρονου Ροδίτη, παρέμειναν για ακόμα μια εβδομάδα στο reality επιβίωσης οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που ληταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ράκος, έκλαιγε και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη απο τη συγκίνηση. Λίγο πρίν αποχωρήσει από το Survivor, ο Τζέιμς και ο Νίκος αντάλλαξαν μπλούζες με δάκρυα στα μάτια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ