Survivor: Αποθέωση για Ντάνο και Μάριο Πρίαμο στον μεγάλο τελικό – ΒΙΝΤΕΟ

Πανζουρλισμός επικράτησε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του άλσους Βεΐκου όταν οι δύο φιναλίστ του Survivor μπήκαν για τον μεγάλο τελικό. Ο Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, λίγο πριν πάρουν θέση απέναντι στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη για να μοιραστούν τις σκέψεις τους για αυτό το παιχνίδι αυτό που φτάνει στο τέλος του.

Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ που τελειώνει όλο αυτό. Γιατί για εμένα ήταν ένα ταξίδι μαγικό και ευλογημένο από το Θεό. Πάντως αν και επίσημα η ημερομηνία σήμερα σημαίνει το τέλος, για εμένα δεν θα τελειώσει ποτέ και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι έζησα εκεί. Θα τα έχω πάντα μαζί μου.»

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης:

«Σάκη είναι τιμή μου και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Ένα ταξίδι με δυσκολίες, με χαρές, με λύπες. Μια πορεία που θα μείνει χαραγμένη στη ζωή μου για πάντοτε. Τελευταία μέρα του Survivor. Νομίζω πως σήμερα που τελειώνει όλο αυτό, γνωρίζω βαθιά μέσα μου ότι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο και νομίζω αυτό είναι το πιο σπουδαίο για μένα.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ