Survivor All Star: Ξέσπασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Πουλάνε φιλίες για 5.000 ευρώ την εβδομάδα»

«Αποστροφή» δήλωσε ότι νιώθει για το Survivor All Star η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν βλέπω το Survivor. Φτάνει, το έζησα αρκετά. Έχω πάθει overdose και νιώθω αποστροφή. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αυτήν την φορά ήταν βαρύ και τοξικό, όχι από την άποψη της επιβίωσης αλλά της συνύπαρξης. Πέρυσι το θυμόμουν με ευχαρίστηση… Αυτήν την φορά δεν μου άφησε καλή γεύση», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μιλώντας στο Οpen Weekend.

«Για 5.000 ευρώ την εβδομάδα, δεν διστάζουν να πουλήσουν φιλίες, να μιλήσουν άσχημα για συνανθρώπους τους. Το είδαμε πάρα πολλές φορές. Αν με ρωτάς, ίσως είναι η στρατηγική τους για να πηγαίνουν παρακάτω. Καλά κάνουν αφού έχουν μπει αποφασισμένοι να βγάλουν χρήματα, που είναι πολύ καλά χρήματα αν καθίσεις 4-5 μήνες» τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ένας ρόλος και ότι εξυπηρετούν το ριάλιτι, που το εξυπηρετούν 100% κάποιοι και για αυτό βρίσκονται εκεί πέρα ακόμα. Δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος και έτσι κι αλλιώς δεν είχα κάποιους φίλους μέσα στο παιχνίδι για να πω ότι απογοητεύτηκα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτήν την ανθρωποφαγία. Δεν είναι τυχαίο που όποιος βγαίνει από το Survivor, λέει το ίδιο πράγμα φέτος και δεν είναι αγωνιστικό το κριτήριο μάλλον» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ