Survivor All Star: Σκάει… βόμβα με νέο ειδύλλιο

Αποκάλυψη «βόμβα» για νέο ειδύλλιο στο «Survivor All Star» έκανε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αποβολή παικτών λόγω παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού, ενώ τόνισε ότι ίσως έχουμε ανατροπές στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Γιώργος Λιανός είπε αρχικά πως «φέτος γίνεται χαμός, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου».

«Ξέραμε ότι οι παίκτες που ήρθαν γνωρίζουν τα κατατόπια… Το Survivor δεν είναι οι φυλακές του Αλκατράζ. Δεν παίζουμε τους κλέφτες-αστυνόμους με τους παίκτες. Προσπαθούμε να κάνουμε δίκαιους αγώνες, να έχουμε ωραίο reality, να δείξουμε την επιβίωση των παικτών μέσα στη ζούγκλα. Η δική μας δουλειά περιορίζεται εκεί», τόνισε ο παρουσιαστής.

Είπε στη συνέχεια ότι δεν του άρεσε το γεγονός ότι βγήκε στη δημοσιότητα το υλικό με τους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. «Το να βρεις παίκτη του Survivor που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να βρει φαγητά για να ζήσει δεν είναι μεγάλη δημοσιογραφική ανακάλυψη. Δημοσιογραφική ανακάλυψη θα είναι να βρουν ποιοι από την Ελλάδα έχουν βρει τα κονέ με ντόπιους, προσπαθώντας να κάνουν κακό είτε στο πρόγραμμα είτε σε παίκτες… Οι παίκτες ζουν σε συνθήκες πολύ δύσκολες, εγώ στην θέση τους θα έκανα και χειρότερα. Θα με απέβαλαν από την πρώτη ομάδα», τόνισε.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε πως: «Έχω την εντύπωση πως έχουμε νέο ειδύλλιο στο Survivor και δεν το έχουμε δει ακόμα… Τους έδωσα στεγνά. Δεν ξέρω, κάτι συζητιέται στη ζούγκλα, αλλά δεν το έχουμε εξακριβώσει. Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούν, γιατί όχι; Εμείς εκεί είμαστε.».

Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη του παιχνιδιού, τόνισε ότι «δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη και κρατάω και μικρό καλάθι. Ακόμα και τα λεγόμενα φαβορί εγώ δεν τα βλέπω να φθάνουν στον τελικό για κάποιο λόγο. Ίσως να έχουμε ανατροπές».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ