Survivor All Star: Πώς η παραγωγή «άδειασε» τον Σπύρο Μαρτίκα – Όσα είπε πιστεύοντας ότι έχει κλείσει η κάμερα

Την καθιερωμένη του συνέντευξη έδωσε, ο «El Professor» του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, μετά το τέλος του ελληνοτουρκικού αγώνα. Ο πολυμήχανος παίκτης, ήταν αναμφισβήτητα ο πιο πολύτιμος, φέρνοντας 5 πόντους, με αποτέλεσμα η μπλε ομάδα να κερδίσει.

Ένα κομμάτι της συνέντευξης ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, όμως ο Σπύρος Μαρτίκας δεν γνώριζε πως… συνεχίζεται η καταγραφή.

«Αγχώθηκαν ο καλύτερος παίκτης της Τουρκίας κι ο Σάκης, αγχώθηκαν. Ανεβαίνοντας στην αφετηρία, έβλεπα την αγωνία τους, ένιωθα τον παλμό τους, ξεκίνησαν με σφυγμούς, ξεκίνησα με κέφια. Ένα outsider που ψηφίζεται ανελλιπώς, ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, η πιο εύκολη ψήφος δεύτερη χρονιά τώρα, ακούει στο όνομά μου. Ρεκόρ υποψηφιοτήτων, ρεκόρ ψήφων και μάλιστα των ευκολότερων. Η πιο εύκολη επιλογή. Αυτή η εύκολη επιλογή όταν έχει κέφια, τους στέλνει όλους να γευτούν την απίστευτη χαρά. Μοιράστηκαν τα κέφια μας σε όλη την Μπλε ομάδα. Με ψηφίζουν; Τους προσφέρω δώρα. Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους, αν τους άγχωσα κι αν έτρεμαν επάνω στα πόδια τους. Μπορεί να τους συμβεί ξανά γιατί η υποτίμηση γυρνά αντίστροφα και πολλές φορές αλλάζει τα δεδομένα. Εύχομαι να κρατήσει» λέει αρχικά ο «El Professor».

Στην συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας δεν γνωρίζει πως καταγράφεται και… αυτοθαυμάζεται, για τον λόγο που μόλις έχει βγάλει, αναφέροντας: «Τέτοιο εξευτελισμό από αυτό το τελευταίο cue, δεν έχει υποστεί κανένας. Είναι για παραίτηση, είναι άσχημο πετσόκομμα. Μου προσφέρετε υποτίμηση, σας προσφέρω δώρα. Τρέμετε στα πόδια σας. Συγγνώμη για την αγωνία που σας προκάλεσα, να τρέμετε στα πόδια σας. Μαλ…α. Δεν υπάρχει αυτό. Η απόλυτη υποτίμηση και δεν θα σταματήσει. Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει. Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ