Survivor All Star: «Νιώθω ότι είμαι βάρος» – Απογοητευμένη η Ελευθερία Ελευθερίου

Συνεχίζονται οι κόντρες στο Survivor All Star. Στο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας η Ελευθερία Ελευθερίου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της καθώς συζητούσε με τα κορίτσια της Μπλε Ομάδας την ψηφοφορία στο συμβούλιο.

«Νιώθω ότι είμαι βάρος. Εγώ άνοιξα την συζήτηση για το θέμα του συμβουλίου. Δεν ήθελα να πω τίποτα στην Ρία για να την προσβάλω. Δεν ήταν προσωπικό και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να την προσβάλω την κοπέλα. Μου είναι πολύ συμπαθής και κάνουμε και παρέα. Απλά ανέφερε την Ρία γιατί ψήφισαν το γυναικείο κομμάτι», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, δείχνοντας συγκινημένη.

«Επίσης η Στέλλα δέκα αγώνες και δεν είχε φέρει πόντους κι έφερε έναν πόντο χθες και δεν ψηφίστηκε. Εγώ πάντως ψηφίζομαι. Το καταλαβαίνω ότι το κρίνουν συνολικά, όμως εγώ ψηφίζω με βάση ποιοι φέρνουν πόντους στην ομάδα. Φέρνω πόντους στην ομάδα και δεν το αναγνωρίζουν. Ψηφίζουν με βάση ποιος είναι αθλητικός. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κουράστηκα με όλη αυτήν την διαδικασία», πρόσθεσε η Ελευθερία απογοητευμένη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ