Survivor All Star – Μαρτίκας: «Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι»

Ο Σπύρος Μαρτίκας για ακόμη μία φορά  έριξε τα καρφιά του στους συμπαίκτες του στο Survivor All Star για τις τακτικές που ακολουθούν στο παιχνίδι.

«Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων οι έξυπνοι κι οι ηλίθιοι. Οι πρώτοι δεν το λένε κι οι δεύτεροι δεν το ξέρουν. Οπότε αν κάποιος δεν ξέρει το μεγαλείο της αντίληψής του, σημαίνει ότι θα κάνει μόνιμα λάθη, απρόβλεπτα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την πλευρά του, ο Κρις Σταμούλης σχολίασε την υποψηφιότητά του και μίλησε για «μαγείρεμα» ψήφων από τους συμπαίκτες του: «Δεύτερη φορά υποψήφιος. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να είμαι εγώ. Στο προηγούμενο αγώνισμα είχα φέρει δύο νίκες και είχα αποδείξει την αγωνιστική μου αξία. Λέω από την πρώτη εβδομάδα ότι πέφτει μαγείρεμα στις ψηφοφορίες. Για να καταλάβετε, πριν από την ψηφοφορία με έπιασε μέλος της ομάδας, δεν θα πω ποιος ή ποια και μου είπε ότι θα βγει ο Σώζων και να μην ανησυχώ. Μετά από λίγο το ίδιο άτομο ήρθε και μου είπε θα βγεις εσύ. Έχει πάει σε άλλο επίπεδο το μαγείρεμα με τις υποψηφίους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ