Survivor All Star: Μαρτίκας εναντίον Μπάρτζη – «Είναι αυτό όλο το κόμπλεξ κατωτερότητας…»

Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο του Survivor All Star, είχαν την τύχει να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές. Το έπαθλο του επεισοδίου ήταν τεράστιο, καθώς ένας παίκτης θα κέρδιζε αυτοκίνητο.

Νικητής του χθεσινού (14/5) επεισοδίου αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος και κέρδισε το αμάξι. Ο Νίκος Μπάρτζης επέλεξε να μην παρίσταται στην παράδοση του αυτοκινήτου και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Μάριο, τον Ηλία, την Σταυρούλα και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Από μεριάς του ο Μάριος ανέφερε πως: «Κατά την διάρκεια που ο Γιώργος Λιανός παρέδωσε το κλειδί του αμαξιού στον Σάκη και πήρε τον λόγο, μίλησε για παρασπονδίες, εννοώντας την απουσία του Νίκου Μπάρτζη. Ήταν επιλογή του να μην βρίσκεται εκεί, κάτι το οποίο προσωπικά δεν θεωρώ σωστό μιας και είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, οφείλουμε να σταθούμε και να χειροκροτήσουμε τον αντίπαλο ή συμπαίκτη μας».

«Δεν αντέχει κάποιος να βγει νικητής ο Σάκης. Δεν αντέχει κάποιος να κερδίσει ο Σάκης το αυτοκίνητο» δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας. Ενώ συνεχίζοντας είπε: «Είναι αυτό όλο το κόμπλεξ κατωτερότητας που απαντάει στο ερώτημα “γιατί αυτός και όχι εγώ;” από εκεί ξεκινάνε όλα. Εκεί γεννιέται η ζήλια, ο φθόνος, η επίθεση κατά του Σάκη Κατσούλη. Ένας ολόκληρος χαμός, ένας σαματάς, να μην αντέχει καν να παρευρεθεί στο τέλος του αγώνα για να δει το κλειδί, να το παίρνει ο Σάκης Κατσούλης. Και μία μεγάλη ταλαιπωρία και ένα μένος, να εκδηλώνεται μπροστά στα μάτια μας».

Την ώρα που συζητούσαν ο Σπύρος με την Σταυρούλα και τον Ηλία μπήκε στο πλάνο ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τους τρεις να φαίνονται αμήχανοι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας για το περιστατικό είπε: «Ρε Μαρτίκα κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου; Εντάξει φαίνεσαι. Γιατί δεν μας πιάνεις να μας το πεις στα ίσια; Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Μόλις πήγαμε να μπούμε στο σποτ του Νίκου, μαζί με τον Νίκο, ακούμε μία σιωπή, δεν μίλαγε κανένας. Εγώ πριν μπω στο σποτ είχα ακούσει, γιατί δεν μας είχαν καταλάβει, ότι σχολίαζαν τον Μπάρτζη, γενικά κάτι ανακρίβειες. Ο Νίκος δεν είναι τέτοιο παιδί, έχουμε δει ότι έχει παίξει πάρα πολλούς αγώνες και δεν φοβάται τίποτα. Τώρα γιατί να θάβεις κάποιον πίσω από την πλάτη του; Να το πεις στα ίσια Μαρτίκα ή Σταυρούλα ή Μπόγδανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ