Survivor All Star: Έρχεται ελληνοτουρκικός αγώνας – Δείτε το τρέιλερ

Μία αποκάλυψη βόμβα έκανε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο λεπτό του χθεσινού συμβουλίου του Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στους παίκτες, πως ο επόμενος αγώνας θα είναι μεικτός. Ο λόγος για αυτή την προσωρινή ένωση, είναι ένας ελληνοτουρκικός αγώνας. Ουσιαστικά το ελληνικό Survivor θα αγωνιστεί εναντίον του τουρκικού.

Αυτού του είδους οι αγώνες έχουν επαναληφθεί και τα προηγούμενα χρόνια, που μεταδίδεται το ριάλιτι, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα έχει υπάρξει και ελληνοτουρκικό Survivor, το 2019.

Νικήτρια τότε ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αποβλήθηκε από το φετινό έπειτα από παραβίαση των κανόνων. Η πρώτη φορά που η παίκτρια είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι, ήταν στο Survivor 2018. Τότε είχε βρεθεί στην τελική δυάδα, όμως έχασε από τον Ηλία Γκότση, ο οποίος αποβλήθηκε επίσης από το φετινό κύκλο για παραβίαση των κανόνων.

Στην ανακοίνωση που έκανε χθες ο Γιώργος Λιανός για τον επερχόμενο αγώνα δήλωσε: “Θα σας αποχαιρετήσω, θα μεταφερθείτε στα πρόχειρα καταλύματά σας και αύριο έρχεται ένας πολύ ωραίος αγώνας, μεικτός ελληνοτουρκικός αγώνας για σπουδαίο έπαθλο. Επομένως ξεκουραστείτε γιατί θα γίνει μεγάλη μάχη”.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό Survivor

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ