Survivor All Star: Διέρρευσαν φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα με σάντουιτς στα χέρια – Η απάντησή της

Μπορεί το Survivor all Star να ολοκληρώθηκε πριν από δέκα ημέρες, όμως είναι και πάλι στην επικαιρότητα, καθώς τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες δύο φωτογραφίες που δείχνουν την Κατερίνα Δαλάκα με σάντουιτς στα χέρια της ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Υπενθυμίζεται πως οι Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor All Star έπειτα από την καταγγελία ότι παραβίασαν του κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης

Το βράδυ της Παρασκευής είδαν στο φως της δημοσιότητας δύο φωτογραφίες της πρώην παίκτριας ενώ εκείνη κρατάει μερικά σάντουιτς που φέρεται να προμηθευόταν κρυφά από τους ντόπιους.

Με αφορμή τις φωτογραφίες αυτές, η Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, τονίζοντας ότι δύο άτομα είχαν αυτά τα στιγμιότυπα στο κινητό τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μπάτμαν, που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς, στο Twitter, μετά από 7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια από την άλλη, έλεγα την αλήθεια παιδιά, σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικες, ούτε πιτόγυρα. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά, στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια. Τα συμπεράσματα δικά σας», αναφέρει η Κατερίνα Δαλάκα στο βίντεο που κοινοποίησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ