Survivor All Star: «Άστραψε» η Ελευθερία Ελευθερίου – Η «παντόφλα» και τα… γαλλικά στον Μάριο Πρίαμο

Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την πολυαναμενόμενη άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star.

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο

Η τραγουδίστρια έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και μπήκε στην κόκκινη ομάδα που βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος με τον οποίο είχαν σχέση εκτός του ριάλιτι. Όπως φάνηκε, όλο το προηγούμενο διάστημα η Ελευθερία Ελευθερίου παρέμενε σιωπηλή μετά τα όσα έγιναν με τον σύντροφό της και την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο Survivor για να τα πει όλα μαζεμένα στον ίδιο.

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μ@λ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος» ξέσπασε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο.

«Χέστ@@@ες και για την Καρολίνα. Αυτή τη στιγμή θέλεις να σώσεις τον κ@λο σου. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά είσαι η ντροπή της Κύπρου» φώναζε έξαλλη η τραγουδίστρια κι ενώ ήταν μπροστά και άλλοι παίκτες της ομάδας.

«Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ» είπε.

Δείτε περισσότερα βίντεο με όσα έγιναν ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ