Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Αφίξεις, εντάσεις, και δυνατές μονομαχίες στον στίβο μάχης είχε το επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής.

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο

Οι δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης ενισχύθηκαν με τρεις παίκτες η κάθε μία. Η Τζο Μαριδάκη, ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης προστέθηκαν στην ομάδα των Μαχητών ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά προστέθηκαν στην ομάδα των Διασήμων.

 

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες ρίχτηκαν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας και να είναι απλοί παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού. Έπειτα από αρκετό καιρό νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές, κερδίζοντας με σκορ 10-4 τους Διασήμους.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές ήταν παρατηρητές και οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτης τους για να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Survivor All Star: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας – Έντονες συγκινήσεις

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος αφού συγκέντρωσε από τους συμπαίκτες του τις περισσότερες ψήφους.

Survivor All Star: Άφησε την μπαντάνα του ο Κώστας Παπαδόπουλος

«Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παπαδόπουλος, αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την κόκκινη μπαντάνα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ