Survivor – Αλέξης Παππάς για Άννα Μαρία Βέλλη: Έφυγε το μεγαλύτερο καρκίνωμα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Παππάς μιλώντας σε κάποιους από τους συμπαίκτες του σχολίασε την αποχώρηση της Άννα-Μαρίας Βέλλη. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως “έφυγε το μεγαλύτερο καρκίνωμα του Survivor“.

Λίγο πριν από το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίκτρια του χρησιμοποιώντας αρκετά βαριές κουβέντες. “Είχα αναφερθεί στο παρελθόν ότι η Άννα Μαρία είναι το καρκίνωμα της Μπλε ομάδας. Το καρκίνωμα έφυγε”, είπε ο Αλέξης Παππάς.

Λίγη ώρα αργότερα μιλώντας στη Χριστίνα, τη Μαριαλένα, την Ελευθερία και τον Σάκη αναφέρθηκε ξανά στην Άννα – Μαρία λέγοντας: “Παιδία είμαστε μερικές ώρες πριν το μεγάλο πάρτι. Νομίζω ότι το μεγάλο πάρτι ξεκινάει με την πιο σημαντική αποχώρηση από το Survivor. Εγώ πιστεύω και θα ήταν καλό να είναι εδώ τα παιδιά να το ακούσουν γιατί ξεκινά μία καινούργια μέρα και ποντάρω πολύ στο να ενωθούμε. Αν και τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχει φύγει το μεγαλύτερο καρκίνωμα του Survivor, η μεγαλύτερη πηγή κακού από το Survivor. Πιστεύω ότι έμεινε τόσο ώστε να της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο, γιατί κάθε μέρα που πέρναγε νομίζω ότι αυτό το άτομο δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερο κακό στο πρόσωπο της”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους συνομιλητές του δεν αντέδρασε στον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε για την πρώην συμπαίκτρια τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ