Survivor: Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας και την ώρα που οι παίκτες της Μπλε ομάδας ήταν στο φορτηγάκι που τους μεταφέρει στην καλύβα τους μία ατάκα που είπε ο Σάκης Κατσούλης εξόργισε τον Νίκο Μπάρτζη. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης είπε “πονάει” με ειρωνικό τρόπο. Οι δύο άνδρες είχαν μία λεκτική αντιπαράθεση και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν ξανά όταν έφτασαν στην παραλία. Και στα δύο περιστατικά άνθρωποι από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης μπήκαν στην μέση για να τους χωρίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Μαρία Βέλλη κατά την αποχώρησή της είπε: “Γυρνάω σε πολύ όμορφα πράγματα εκεί έξω, μου έχουν λείψει πολύ, θα μου λείψουν και τα παιδιά, θα τα βλέπω, θα τα στηρίζω και τον Νίκο και τον Τζέιμς, και τη Μπλε ομάδα, είναι μια εμπειρία που με έφερε κοντά με ανθρώπους που σίγουρα θα κρατήσω και στην έξω μου ζωή, και μου έδειξε ότι ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες μπορούμε να επιβιώσουμε, αρκεί να υπάρχει θέληση. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν στο Survivor. Κρατάω δύο πολύ καλούς φίλους και ότι είχα πολλά αποθέματα που ούτε η ίδια ήξερα ότι έχω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ