Survivor: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Ηλία και Αλέξη – Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια – ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στους παίκτες του Survivor κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με αφορμή την απόφαση του Γιώργου Κοψιδά να μην αγωνιστεί γιατί ζαλιζότανε. Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του Τζέιμς για το αν θα αγωνιστεί ο Γιώργος Κοψιδάς. “Εγώ παίρνω τον Κοψιδά”, είπε ο Τζέιμς. Οι συμπαίκτες του τού είπαν ότι δεν θα αγωνιστεί.

Τα αίματα “άναψαν” και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Αλέξης Παππάς με τον Ηλία Μπογδάνο.

“Είναι χάλια. Έπεσε κάτω. Είσαι καλά ρε;… Τι έγινε τώρα, ρε! Άνθρωποι είμαστε. Γύρνα από την άλλη ” τόνισε με φανερή ενόχληση ο Ηλίας Μπόγδανος προς τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά.

“Και εδώ έχουμε άνθρωπο που ζαλίζεται, αλλά δεν το λέει. Μην μου μιλάς” είπε εκνευρισμένος ο Αλέξης Παππάς στον Ηλία Μπογδάνο. “Γύρνα από την άλλη”, συνέχισε να του λέει ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας. “Κάνε μας τη χάρη. Έλα. Αφού είσαι τόσο άνδρας έλα. Έλα και εσύ και ο Κόρο, όσοι είστε άνδρες ελάτε. Θα μου φωνάξεις εμένα” είπε ο Αλέξης Παππάς.

Αν δεν παρέμβαιναν οι παίκτες, κυρίως της Κόκκινης ομάδας, για να συγκρατήσουν τον Ηλία Μπόγδανο ενδεχομένως οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να πιάνονταν στα χέρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ