Survivor: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία στο Survivor, πρότεινε για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο. “Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του” τόνισε.

“Σέβομαι την απόφαση του Σάκη, έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, τα όρια έχουν στενέψει, περιμένω να δω τι θα αποφασίσει ο κόσμος. Όσο και να θέλω να φτάσω μακριά στο παιχνίδι αν ο κόσμος δεν θέλει, δεν θα γινόταν. Πάμε στον επόμενο αγώνα ασυλίας” είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Το συμβούλιο έγινε σε ένα αρκετά φορτισμένο κλίμα, με τους παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα, μιλώντας για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή και π;vς αυτό επηρέασε τη ζωή του. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη  εξιστόρησε  το πώς ξεκίνησε τον αθλητισμό και το καράτε, τα όσα στερήθηκε σαν παιδί, αλλά και τις δυσκολίες που είχε η μητέρα της. Για τα παιδικά του χρόνια, την καταγωγή του και την αγάπη του για τη θάλασσα μίλησε ο Γιώργος Κόρομι. Η προσωπική ιστορία του Σάκη Κατσούλη αφορούσε στον τραυματισμό που έβαλε τέλος στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ