Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο του φαγητού – Σε ποιον αφιέρωσαν τη νίκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κατακτήσουν ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, αυτό του φαγητού. Το πρώτο για την εβδομάδα του Survivor.

Με σκορ 6-4 οι Μπλε κατάφεραν και κερδίσουν τους Κόκκινους οι οποίοι φυσικά και απογοητεύτηκαν καθώς ήθελαν πολύ να απολαύσουν ένα πολύ γενναιόδωρο γεύμα. Ωστόσο, έπαιξε ρόλο και η θέληση, αφού οι προμήθειες στην παραλία έχουν αρχίσει και λιγοστεύουν.

Στο τελευταίο ματσάρισμα έπαιξαν ο Νίκος Γιάννης και ο Άρης Σοϊλέδης με τον τελευταίο τελικά να εξασφαλίζει τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε, μετά από καιρό, τους Μπλε να δείχνουν ενωμένοι, αν και ο Άρης με τον Τάλα δεν θα μπορέσουν να γευτούν ούτε στο ελάχιστο το συγκεκριμένο έπαθλο φαγητού μιας και συνεχίζει να ισχύει η ποινή που τους έχει επιβληθεί από την παραγωγή.

Οι Μαχητές, μετά την πρόσφατη αποχώρηση της Σοφιάννας, θέλησαν να αφιερώσουν αυτή τη νίκη σε εκείνη που όπως είπε η Μαίη, ήθελε πάρα πολύ να φάει μακαρονάδα που είναι και το σημερινό έπαθλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ