Survivor 2024: Υπάρχει έρωτας μέσα στο παιχνίδι; Η αποκάλυψη της Ζωής Ασουμανάκη και του Rob James Saymour

Ένα από τα πράγματα που έχουν απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό στους προηγούμενους κύκλους του Survivor, είναι ο έρωτας. Μπορεί να είναι νωρίς για να πούμε αν υπάρχει κάποιο ζευγάρι στη φετινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όμως μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου σήμερα (18/2), δύο πρώην παίκτες του παιχνιδιού έκαναν κάποιες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα τόσο η Ζωή Ασουμανάκη που έδωσε συνέντευξη, όσο και ο Rob James Saymour που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, μίλησαν για τον Φάνη και την Χρύσα.

Όταν η Ζωή Ασουμανάκη ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάτι ερωτικό στο Survivor, που το τηλεοπτικό κοινό δεν το έχει καταλάβει, απάντησε: «Κοίταξε να δεις, εγώ έστελνα φιλάκια σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και άλλη ταράχτηκε. Δεν ξέρω αν αυτό δείχνει κάτι. Δεν ξέρω αν υπήρξε ζήλια εκείνη τη στιγμή.

Εγώ τα έστειλα στον Φάνη και άλλη μου είπε κάτι, το οποίο δεν ξέρω αν μπορώ να το πω στην κάμερα. Ήταν κάτι πάρα πολύ επιθετικό σαν σχόλιο. Ίσως να ζήλεψε, γιατί εγώ απευθύνθηκα στον Φάνη, δεν απευθύνθηκα ούτε στην Χρύσα, ούτε σε καμία από την υπόλοιπη ομάδα».

Ακόμα σημείωσε ότι: «Δεν ξέρω ούτε εγώ τι κάνει το αγόρι της, να πω την αλήθεια. Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά, αλλά άλλα φαίνονται».

Στη συνέχεια ο Rob James Saymour σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ζωής Ασουμανάκη, είπε: «Η Χρύσα και ο Φάνης είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Τους έχω δει να κάνουν αγκαλιά, αλλά δεν είδα κάτι παραπάνω. Σίγουρα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και έχουν παραπάνω συμπάθεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ