Survivor 2024 – Trailer 5/3: Μεγάλη ένταση στον τρίτο αγώνα ασυλίας – Έξαλλος ο Σταμάτης

Τα αδύνατα δυνατά θα κάνουν οι Μαχητές και οι Διάσημοι στο αποψινό (5/3) επεισόδιο του Survivor, προκειμένου να κερδίσουν στον τρίτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Οι Διάσημοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία, ενώ οι Μαχητές την δεύτερη, με αποτέλεσμα να έχουν βγει στον τάκο η Μαριλίνα Βακονδίου από τους Μπλε και η Ευγενία Μπόρλα από τους Κόκκινους.

Τον σημερινό αγώνα θέλουν να τον κερδίσουν διακαώς και οι δύο ομάδες, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση έναν ακόμα παίκτη τους, την ίδια ώρα μάλιστα που οι εντάσεις δεν έχουν τέλος.

Μαχητές και Διάσημοι θα τα δώσουν όλα, κάτι που όπως φαίνεται και από το trailer αναμένεται να οδηγήσει τους Σταμάτη Ταλαδιανό και Αλέξη Παππά στο να συγκρουστούν.

Συγκεκριμένα στο trailer που έχει βγει για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τους δύο παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι κατά την διάρκεια του αγώνα. Την ώρα που ο Σταμάτης είναι έτοιμος να ρίξει τον κρίκο του, ο Αλέξης έρχεται και τον σπρώχνει, πετώντας παράλληλα τον δικό του κρίκο μπροστά από τον αντίπαλό του.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός όμως είναι αυτός που, όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει και σε έξαλλη κατάσταση θα ξεκινήσει να φωνάζει προς τον Αλέξη Παππά: «Μπες μπροστά! Ξαναμπές μπροστά! Έλα μπες μπροστά!».

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ